Viral Sockpuppets Press do të doja të falënderoj të gjithë YouTubers që morën pjesë në betejën përgjigje tretë të Sockpuppets viral. Ju të kërkuar atë, ju ka pëlqyer atë më! Rezultatet e episodit të parë janë në, votat tuaja janë numëruar, dhe narrative fitues është ...

 • 20 "LIKES", 03 "nuk i pëlqen" = SCORE = 17 Grobbly Gribbly
 • 16 "LIKES", 02 "nuk i pëlqen" = SCORE = 14 Jeremia surrat
 • 10 "LIKES", 00 "nuk i pëlqen" = SCORE = 10 dr I thyeshëm
 • 06 "LIKES", 00 "nuk i pëlqen" = SCORE = 06 Breadfoot
 • 06 "LIKES", 00 "nuk i pëlqen" = SCORE = 06 Angelus Caligo
 • 06 "LIKES", 00 "nuk i pëlqen" = SCORE = 06 Jaques Delacroix
 • 06 "LIKES", 00 "nuk i pëlqen" = SCORE = 06 Zonjë

Grobbly ... Gribbly!

E pra, as ynë mik i mirë Grobbly Gribbly është tërësisht i çmendur, ose të gjitha YouTubers e tjera të dobishme janë të pasur një krizë identiteti çmendur. Stay tuned, abonuar për të gjitha kanalet YouTube dhe si faqe Facebook , sepse ju do të duan të shohin se çfarë ndodh më pas në Sockpuppets viral!

Përhapjen e Puppets:
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • FriendFeed
 • Google Buzz
 • LinkedIn
 • Live
 • MySpace
 • Ping.fm
 • Reddit
 • Technorati
 • Tumblr

Lini një Përgjigju

(Required)

(Required)

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Viral SOCKPUPPET NJOFTIM Tema mbulesë nga Sayontan Sinha